[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
John Hopkins
Hospital Update- Circulation Purpose
CANCER UPDATE FROM JOHN
HOPKINS
HOSPITAL , U S - PLEASE READ
اخر اكتشافات مسببات السرطان من مستشفى جون هوبكنز
1. No plastic containers in
micro.
لا تضع أي حاويات أو
أواني بلاستيكية في الميكروويف
2. No water bottles in freezer
لا تضع أي قنينة ماء بلاستيك في الفريزر
3. No plastic wrap
in microwave ..
لا تضع أي مأكولات
ملفوفة بالبلاستيك في الميكروويف
Johns Hopkins recently sent this out in its newsletters. This
information is being circulated at Walter Reed Army Medical Center as well
..
Dioxin chemicals cause cancer, especially breast cancer
تحتوي مادة البلاستيك على
مادة الديوكسين الكيميائية التي تسبب مرض السرطان ،خاصة سرطان
الثدي
Dioxins are
highly poisonous to the cells of our bodies. Don't freeze your plastic bottles
with water in them as this releases dioxins from the plastic
.
الديوكسين ماده تسمم
خلايا الجسم بشكل خطير ، لا تجمدون القناني البلاستيكية التي تحتوي على الماء أو أي
سوائل أخرى لأن ذلك من شأنه أن يحرر مادة الديوكسين السامة من البلاستيك وبالتالي
تختلط بالماء أو السائل المثلج ومن ثم نشربها وتسبب لنا السرطان
Recently, Dr.
Edward Fujimot! o, Wellness Program Manager at Castle Hospital , was on a TV
program to explain this health hazard. He talked about dioxins and how bad they
are for us .
مؤخرا قام
الدكتور ادوارد فوجيموتو من مستشفى كاسل بعمل مقابله تلفزيونية قام فيها بشرح هذه
المخاطر الصحية
He said that we should not be heating our food in the microwave
using plastic containers
قال الدكتور ادوارد أننا يجب أن لا نقوم بتسخين الأكل في الميكروويف
باستخدام أواني بلاستيكية
This especially applies to foods that contain fat
وخاصة الطعام الذي يحتوي
على الدهون
He said that
the combination of fat, high heat, and plastics releases dioxin into the food
and ultimately into the cells of the body .
قال إن وجود الدهن تحت درجة حرارة عاليه يحرر الديوكسين من
البلاستيك ليختلط مع الطعام ويتجه في النهاية إلى خلايا الجسم
Instead, he
recommends using glass, such as Corning Ware, Pyrex or ceramic containers for
heating food. You get the same results, only without the dioxin. So such things
as TV dinners, instant ramen and soups, etc., should be removed from the
container and heated in something else
عوضا عن ذلك أوصى باستعمال أواني زجاجيه كالبايركس أو أواني من السيراميك
لتسخين الطعام
Paper
isn't bad but you don't know what is in the paper. It's just safer to use
tempered glass, Corning Ware, etc
الورق ليس سيئ ولكن لا تعلم مم يتكون لذلك من الأفضل استعمال
الزجاج
He
reminded us that a while ago some of the fast food restaurants moved away from
the foam containers to paper. The dioxin problem is one of the reasons
.
وذكر الدكتور بأنه
قبل وقت قصير قامت بعض مطاعم الوجبات السريعة بالتخلي عن الحاويات الرغوية أو
المصنوعة من الفلين واستبدلوها بالورق وكان أحد أسباب هذا التخلي هو الديوكسين
Also, he
pointed out that plastic wrap, such as Saran, is just as dangerous when placed
over foods to be cooked in the microwave. As the food is nuked , the high heat
causes poisonous toxins to actually melt out of the plastic wrap and drip into
the food .
كما أشار
إلى أن اللفائف البلاستيكية (الشفاف النايلون لتغطية الأواني أو للف الطعام ) مثل
الساران
تكون خطره فقط إذا تم تغطية الطعام أو لفه بها ثم طهي الطعام
بالمايكروويف لأن الحرارة ستذيب السموم الموجودة بالبلاستيك وبالتالي تختلط هذه
السموم مع الطعام المكشوف
Cover food with a paper towel instead
من الأفضل تغطية الطعام بالورق بدلا من البلاستيك
John Hopkins
Hospital Update- Circulation Purpose
CANCER UPDATE FROM JOHN
HOPKINS
HOSPITAL , U S - PLEASE READ
اخر اكتشافات مسببات السرطان من مستشفى جون هوبكنز
1. No plastic containers in
micro.
لا تضع أي حاويات أو
أواني بلاستيكية في الميكروويف
2. No water bottles in freezer
لا تضع أي قنينة ماء بلاستيك في الفريزر
3. No plastic wrap
in microwave ..
لا تضع أي مأكولات
ملفوفة بالبلاستيك في الميكروويف
Johns Hopkins recently sent this out in its newsletters. This
information is being circulated at Walter Reed Army Medical Center as well
..
Dioxin chemicals cause cancer, especially breast cancer
تحتوي مادة البلاستيك على
مادة الديوكسين الكيميائية التي تسبب مرض السرطان ،خاصة سرطان
الثدي
Dioxins are
highly poisonous to the cells of our bodies. Don't freeze your plastic bottles
with water in them as this releases dioxins from the plastic
.
الديوكسين ماده تسمم
خلايا الجسم بشكل خطير ، لا تجمدون القناني البلاستيكية التي تحتوي على الماء أو أي
سوائل أخرى لأن ذلك من شأنه أن يحرر مادة الديوكسين السامة من البلاستيك وبالتالي
تختلط بالماء أو السائل المثلج ومن ثم نشربها وتسبب لنا السرطان
Recently, Dr.
Edward Fujimot! o, Wellness Program Manager at Castle Hospital , was on a TV
program to explain this health hazard. He talked about dioxins and how bad they
are for us .
مؤخرا قام
الدكتور ادوارد فوجيموتو من مستشفى كاسل بعمل مقابله تلفزيونية قام فيها بشرح هذه
المخاطر الصحية
He said that we should not be heating our food in the microwave
using plastic containers
قال الدكتور ادوارد أننا يجب أن لا نقوم بتسخين الأكل في الميكروويف
باستخدام أواني بلاستيكية
This especially applies to foods that contain fat
وخاصة الطعام الذي يحتوي
على الدهون
He said that
the combination of fat, high heat, and plastics releases dioxin into the food
and ultimately into the cells of the body .
قال إن وجود الدهن تحت درجة حرارة عاليه يحرر الديوكسين من
البلاستيك ليختلط مع الطعام ويتجه في النهاية إلى خلايا الجسم
Instead, he
recommends using glass, such as Corning Ware, Pyrex or ceramic containers for
heating food. You get the same results, only without the dioxin. So such things
as TV dinners, instant ramen and soups, etc., should be removed from the
container and heated in something else
عوضا عن ذلك أوصى باستعمال أواني زجاجيه كالبايركس أو أواني من السيراميك
لتسخين الطعام
Paper
isn't bad but you don't know what is in the paper. It's just safer to use
tempered glass, Corning Ware, etc
الورق ليس سيئ ولكن لا تعلم مم يتكون لذلك من الأفضل استعمال
الزجاج
He
reminded us that a while ago some of the fast food restaurants moved away from
the foam containers to paper. The dioxin problem is one of the reasons
.
وذكر الدكتور بأنه
قبل وقت قصير قامت بعض مطاعم الوجبات السريعة بالتخلي عن الحاويات الرغوية أو
المصنوعة من الفلين واستبدلوها بالورق وكان أحد أسباب هذا التخلي هو الديوكسين
Also, he
pointed out that plastic wrap, such as Saran, is just as dangerous when placed
over foods to be cooked in the microwave. As the food is nuked , the high heat
causes poisonous toxins to actually melt out of the plastic wrap and drip into
the food .
كما أشار
إلى أن اللفائف البلاستيكية (الشفاف النايلون لتغطية الأواني أو للف الطعام ) مثل
الساران
تكون خطره فقط إذا تم تغطية الطعام أو لفه بها ثم طهي الطعام
بالمايكروويف لأن الحرارة ستذيب السموم الموجودة بالبلاستيك وبالتالي تختلط هذه
السموم مع الطعام المكشوف
Cover food with a paper towel instead
من الأفضل تغطية الطعام بالورق بدلا من البلاستيك